Siirry sisältöön
VALIKKO
Siikajoen kunta

Siikasavontie 1 A
92400 Ruukki
Puh. 040 3156 299
kunnanvirasto@siikajoki.fi

Toimistosihteeri, sivistystoimi

Siikajoen kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimistosihteeriä sivistystoimen toimistotehtäviin. Tehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittelyä, sivistystoimen talousarvion valmistelua, sivistyslautakunnan esityslistojen / pöytäkirjojen viimeistelyä, arkistointia, asiakaspalvelua ym. sivistystoimen toimistosihteerin tehtäviä. Lisäksi tehtävään sisältyy vaalien hoitamiseen liittyvät tehtävät ja matkasihteerin tehtävät.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa. Lisäksi olet tarkka, vastuullinen, asiakaspalveluhenkinen, joustava, haluat oppia uutta ja omaat positiivisen asenteen. Kunta-alan työkokemuksen ja sivistystoimen asioiden osaamisen katsomme eduksesi.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 345,62 €/kk.

Tehtävään valittavalla on 6 kk:n koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän vastaanotto on 3.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sekä CV tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen kunnanvirasto@siikajoki.fi tai vaihtoehtoisesti osoitteeseen Siikajoen kunta, Siikasavontie 1 A, 92400 RUUKKI. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Haku päättyy 20.8.2018 klo 15.00. Haastattelut pidetään 24.8.2018.

Työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin vastaa hallinto- ja talouspäällikkö Krista Kustula 040 - 3156 202.

Siikajoen kunta on savuton työpaikka.