Siirry sisältöön
VALIKKO
Siikajoen kunta

Siikasavontie 1 A
92400 Ruukki
Puh. 040 3156 299
kunnanvirasto@siikajoki.fi

Toimistosihteeri sivistystoimen tehtäviin

Siikajoen kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimistosihteeriä sivistystoimen toimistotehtäviin. Tehtäviin kuuluu esityslistojen ja pöytäkirjojen kirjoittamista, saapuvan postin käsittelyä (Dynasty - asiakirjahallintajärjestelmä), laskujen tiliöimistä, tilastointia, erilaisiin kyselyihin vastaamista ym. hallintoon kuuluvia tehtäviä. Lisäksi tehtävään sisältyy vaalien hoitamiseen liittyvät tehtävät ja matkasihteerin tehtävät.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa. Lisäksi olet tarkka, vastuullinen, asiakaspalveluhenkinen, joustava, haluat oppia uutta ja omaat positiivisen asenteen. Kunta-alan työkokemuksen ja sivistystoimen asioiden osaamisen katsomme eduksesi.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 218,02 €/kk.

Tehtävään valittavalla on 6 kk:n koeaika.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän vastaanotto on 1.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sekä CV tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen kunnanvirasto@siikajoki.fi tai vaihtoehtoisesti osoitteeseen Siikajoen kunta, Siikasavontie 1 A, 92400 RUUKKI. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Haku päättyy 28.4.2017 klo 15.00.

Työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin vastaa sivistystoimenjohtaja Tiina Kangas 040 – 3156 250 tai hallinto- ja talouspäällikkö Krista Kustula 040 - 3156 202.

Siikajoen kunta on savuton työpaikka.