Siirry sisältöön
VALIKKO
Siikajoen kunta

Siikasavontie 1 A
92400 Ruukki
Puh. 040 3156 299
kunnanvirasto@siikajoki.fi

Yrityspalvelut

Yrityksen perustaminen

Yritystoiminnan perustamien on helpointa toteuttaa yhteistyössä Raahen seudun yrityspalvelujen kanssa. Heidän avullaan yritystoimintaa suunnitellaan johdonmukaisesti edeten, jolloin kaikki tarpeellinen tulee huomioiduksi.

Yrityspalveluiden kautta uusi yrittäjä ohjataan myös muiden tarvittavien palveluiden, kuten veroasiantuntijoiden, yrittäjäjärjestöjen tai yrittäjyyskoulutusta tarjoavien oppilaitosten luo.

Yrityksen kehittäminen

PK-yritysten kehittäminen on yritysten omaehtoista toimintaa. Olennaista on yrityksen kannalta tärkeimpien kehittämisalueiden tunnistaminen sekä niihin liittyvien kehittämisprosessien toteuttaminen.

RSYPin kautta kartoitetaan julkisen tuen käyttömahdollisuuksia myös kehittämis- ja investointihankkeissa.

Omistajanvaihdos

Yritystoiminnan jatkuvuuden varmistaminen on keskeinen osa yrityksen johtamista ja toiminnan suunnittelua. Toimiva yhteistyö tärkeimpien sidosryhmien kanssa on taattava.

RSYP etsii yrityksille tarpeelliset julkiset ja yksityiset asiantuntijakontaktit.

Kansainvälistyminen

Raahen seudun yrityspalvelujen kansainvälistymispalvelut tukevat yritysten liiketoiminnan kasvua erityisesti Barentsin alueella, johon kuuluvat Pohjois-Ruotsi, Pohjois-Norja sekä Luoteis-Venäjä. Myös muihin markkina-alueisiin tarjotaan palveluja yritysten tarpeiden mukaisesti.

Konkreettisia palvelumuotoja ovat kansainvälistymisarviot, markkinaselvitykset, kansainväliseen kaupankäyntiin liittyvät verotuksen sekä lainsäädännön konsultaatiot.

Kansainvälistyville yrityksille järjestetään myös tarpeen mukaan tietoiskuja sekä kv-seminaareja eri aihealuilta, yritysvierailuja ulkomaille, osallistumisia messutapahtumiin sekä muut kansainvälistymistä tukevaa toimintaa.

Raahen seudun yrityspalvelut (RSYP)

Käyntiosoite:
Rantakatu 5 D, 92100 Raahe
Postiosoite:
PL 62, 92101 Raahe
http://www.rsyp.fi

Jussi Kemilä
yrityskehittäjä
Puh. 040 830 3018
Sähköposti: jussi.kemila(at)raahe.fi

Hillevi Ylitorvi
kansainvälistymispäälikkö
Puh: 040 830 3185
Sähköposti: hillevi.ylitorvi(at)raahe.fi

Hyödyllisiä linkkejä

Yritys-Suomi

Yritysten kehittämispalvelut

Yritystulkki

Nouseva Rannikkoseutu