Avoin työpaikka: Koulunkäynninohjaaja, 4 paikkaa

Siikajoen kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi neljä määräaikaista osa-aikaista koulunkäynninohjaajan tehtävää 1.9.2020 alkaen.

Siikajoen kunta sai valtion erityisavustusta koronaviruksen poikkeusoloista johtuvien vaikutusten tasoittamiseen. Erityisavustuksella palkataan neljä määräaikaista, osa-aikaista (33-38h/vko) ohjaajaa seuraaville kouluille:

  • Gumeruksen koulu: määräaikainen tehtävä 1.9.2020-5.6.2021
  • Paavolan ja Revonlahden koulun yhteinen määräaikainen tehtävä 1.9.2020-5.6.2021
  • Ruukin koulu: määräaikainen tehtävä 1.9.2020-5.6.2021 sekä
  • Ruukin koulun ja Luohuan koulun yhteinen määräaikainen tehtävä 1.9.2020-5.6.2021.

Hakijoilta toivomme innokasta ja aktiivista otetta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä taitoa kohdata oppilaat ja halua kehittyä omassa työssään.

Työtehtävät sijoittuvat hyvin laajasti esi-ja perusopetuksen ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtäviin, henkilökohtainen avustaminen, pienryhmän ohjaajan tai muut koulunkäynninohjaajan tehtävät ovat mahdollisia. Työnkuva voi muuttua määräaikaisuuden aikana. 

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset on toimitettava 27.8.2020 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: saila.juutilainen [at] siikajoki.fi

Sähköpostitse laitettava hakemus on otsikoitava sanalla HAKEMUS. Merkitse myös hakemukseesi mille koululle/kouluille ensisijaisesti haet.

Mahdolliset palvelutodistukset ja ansioluettelo pyydetään vain tehtäviin valituilta.

Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Toimien täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikoja.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon (aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Kunnassa on käytössä lisäksi tehtävien vaativuuteen perustuva palkkaustaulukko.

Lisätietoja antavat

koulujen johtajat ja rehtorit

 

Tehtävään valitun on ennen valitsemispäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.