Työpaikkailmoitus: Tekninen johtaja

20191015_135113.jpg

Siikajoen kunnanhallitus päätti jatkaa teknisen johtajan hakua. Aikaisemmin virkaa hakeneiden hakemukset otetaan edelleen huomioon.

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme nyt TEKNISTÄ JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Siikajoen kuntaan 1.6.2020 alkaen.

Tekninen johtaja johtaa osastonsa palveluiden järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii lautakunnassa teknisten asioiden esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Tekninen johtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Toimialajohtajana tekninen johtaja vastaa Siikajoella teknisten palveluiden kokonaisuudesta, johon kuuluvat hallinto, yhdyskuntasuunnittelun toteuttaminen, ympäristön hoito, jätehuolto, kiinteistöt, rakennusvalvonta ja ympäristön suojelu (ostopalveluna) ja ympäristön huolto.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto ja alan työkokemus sekä kokemusta johtamis-, hallinto- ja kehittämistehtävistä. Tehtävän menestyksellistä hoitamista auttaa teknisen toimen hallinnon ja juridiikan osaaminen. Virkaan valittavalle katsotaan eduksi kunnallishallinnon ja -talouden yleinen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaidot, kehittämisote sekä kyky strategiseen ajatteluun. Aiempi kokemus teknisen toimen johtamistehtävistä ja henkilöstöhallinnon osaamisesta katsotaan myös eduksi.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä mukaan CV. Todistukset, joilla virkaa haet, tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 15.11.2019, klo 12.00

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Noudatettava sopimus on kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus TS, tehtäväkohtainen palkka 3 960, 64 €/kk, palkkaryhmä III.

Hakemus toimitetaan osoitteeseen kunnanvirasto [at] siikajoki.fi tai osoitteeseen Siikajoen kunta, Virastotie 5 A, 92400 Ruukki.

Lisätietoja tehtävään antaa kunnanjohtaja Pertti Severinkangas 040-3156 200.

Siikajoen kunta on savuton kunta.

Ajankohtaista

Kirjastojen tilat ja palvelut avautuvat asiakkaille asteittain ja hallitusti. Noudatamme toiminnassa viranomaismääräyksiä. Mahdollisista muutoksista ja... Lue lisää

Oulun poliisilaitos jatkaa lupapalveluissa asioinnin rajoituksia 31.8.2020 saakka koronaviruksen aiheuttaman tartuntariskin johdosta.

... Lue lisää

Siikajoen kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi kielten (englanti, ruotsi) tuntiopettajaa ajalle 31.8.2020-5.6.2021.

Tehtävään voidaan... Lue lisää