Logo_2_0.jpg

StrongHeart.JPG

 elakeliitonlogo.jpg

NettiRassilogo_0.png

INVALIDILIITTO_logo_nettiin (2).pngRuukin Invalidit ry

meandilogo.jpg

Ruori_logo.png

Liikenneturva.jpg

 

4H.JPG

images.png

vesipekka_logo_transparent (1).gif

__sitelogo__BRAHE_logo_web.jpg

Psyyke logo taustaton.png

mll_logo_pohjoispohj.jpg

Diabetesyhdistyksenlogo.JPG

Logo.jpg

RASLogo.jpg

DIGITTÄÄ logo.png

Tietoa näytteilleasettajille

Olisiko yhdistyksesi tai hyvinvointialan yrityksesi kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan? Voit tulla yksin tai yhdessä saman alan yhdistyksen tai yrityksen kanssa. Osallistuminen on ilmaista. Paikkaan saa pöydät ja tarvittaessa sähkön, mutta omat tekniset laittaa kannattaa tuoda mukana. Voit varata esiintymislavalta ajan, jos haluat julkisesti esitellä toimintaa tai yritystä (max 10 min, aikoja on rajoitetusti). Messuilla voi esittelyn lisäksi myydä tuotteita.

Tietoa saa jakaa ja toivotaan jaettavan kaikille Siikajoella toimiville yhdistyksille ja hyvinvointialan yrityksille, jotka haluavat lisää harrastajia tai asiakkaita. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.6.2019.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Marko Äijälä
p. 040 3156 241
marko.aijala(at)siikajoki.fi

Kirsi Autio
p. 040 3156 461
kirsi.autio(at)siikajoki.fi

 

 

 

Messujen etusivu

Näytteilleasettajat

Strong Heart

Sanna Toppila tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja mielelle ja keholle Strong Heart yrityksensä kautta. Koulutukseltaan hän on Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja, kokonaisvaltainen joogaohjaaja sekä mentaali- ja hypnoosivalmentaja. Messuilla on esillä Tritanium kompressiotuotteita harjoittelun tueksi ja Oriflamen Wellness -tuotteita painonhallintaan, terveelliseen elämäntapaan ja päivittäiseen hyvinvointiin. Messuilla myös maistiaisia saatavilla!

https://www.strongheart.fi/ 

Sukat2.jpg                   Sukat.jpg                        Wellness_tuotteet.jpg


Ruukin Invalidit ry

Ruukin Invalidit ry on Invalidiliitto ry:n jäsenyhdistys ja toimii sen sääntöjen ja periaatteiden mukaisesti. Invalidiliiton toiminta-ajatus on edistää ja kehittää toimintakyvyltään erilaisten ja fyysisesti vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Ruukin Invalidit ry järjestää erilaista kerho- ja virkistystoimintaa jäsenilleen.


Eläkeliiton Ruukin yhdistys

Eläkeliiton Ruukin yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistön henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä sosiaalisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen. Hyvinvointi- ja vapaa-ajan messuilla yhdistys esittelee toimintaansa ja järjestää kettingin ja nännikumin heittopisteen.

https://elakeliitto.fi/yhdistykset/ruukki

Bingo2.jpg


Kuntokeidas Vesipekka

Kuntokeidas Vesipekka Raahessa on maakunnan kattavimmat palvelut tarjoava terveysliikuntakeskus. Upean allasosaston lisäksi Vesipekassa on kuntosali sekä palloiluhalli. Alakerran keilahallissa järjestetään  suosittua hohtokeilausta. Radoilla on automaattinen pistelaskujärjestelmä ja reunoille saa pumperit, joten lastenkin on mahdollista osallistua keilailuun. Vesipekassa on myös solarium, nykyaikainen kokoustila ja inva-tilaussauna liikuntarajoitteisille. Kahviosta tilaukset lasten synttäritarjoiluihin ja Tyhy- ja kokouskahvituksiin.

Kuntokeidas Vesipekassa järjestetään aktiivisesti erilaisia koko perheen tapahtumia, Wibit-temppurataviikonloppuja, lapsille ja aikuisille uimakouluja, uimakerhoja, vesijumppia, ryhmä- ja yksilöohjauksia sekä testauspalveluja. Vesipekassa on mainiot puitteet järjestää työhyvinvointipäiviä.

http://vesipekka.raahe.fi/

Vesisankarit 2018_Kuntokeidas Vesipekka-50.jpg


NettiRassi

NettiRassi on Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän sähköinen palvelukanava. Palvelun kautta voi hoitaa sosiaali- ja terveydenhuollon kiireettömiä asioita. Sen käyttö on maksutonta. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla (sirullinen henkilökortti). Messuilla esitellään läppäriltä NettiRassia ja lisäksi on mahdollista saada yksilöllistä opastusta NettiRassin käyttöön.

https://www.nettirassi.fi/


Nuorisotoimi ja Satelliitti

Messupisteellä tietoa nuorisotyön palveluista. Nuorisotyöntekijät, nuorten työvalmentaja ja etsivä nuorisotyöntekijä ovat paikalla, tule moikkaamaan heitä messupisteelle! Pisteellä tietoa myös Satelliitin toiminnasta. Tule pyöräyttämään hyvän mielen onnenpyörää! Tee tehtäviä ja voita palkinto!

Tule kokeilemaan myös sumopainipukuja!

Villasukat.jpg


Siikajoen kunnan työpajat Kätevä ja Etevä

Kunnan työpajoilla tehdään mm. vaatteiden korjaus- ja ompelupalvelua, huonekalujen entisöintiä sekä monenlaisia puu- ja pienrakennustöitä.

Messupisteellä tietoa työpajatoiminnasta ja myynnissä pajoilla valmistettuja tuotteita.

kätevän kuva1.jpg


PopLi ry ja testibussi Eikka

Testibussi Eikassa tehdään koko messupäivän ilmaisia InBody kehonkoostumusmittauksia. Kunnon Keikka -maakunnallinen hyvinvointikiertue kannustaa työikäisiä terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan pariin rennosti. Kiertuetta toteuttaa kuntien kanssa yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu, Oulun Seudun muistiyhdistys/Suomenselän muisti, valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma.

PopLi.JPG


Aurinkoista oloa

Aurinkoista Oloa tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle. Kehohoitoina hieronta, tunnevyöhyketerapia, Dry Needling, imukuppihieronta ja intialainen päähieronta. Yritys myy lisäksi laadukkaita ravintolisiä mm Kannawayn hampputuotteet ja Foreverin Aloe vera tuotteita. Liity facebookissa Bibongaajat (mainitse Anu Aurinkoinen liittyessäsi).

https://www.facebook.com/vyohyketerapiaaurinkoinen/

http://www.vyohyketerapia-aurinkoinen.com/

aurinkoistaoloa-pysty.jpg     kannawayn tuotteet.jpg     kannawayn logo.png


me&i-vaatemyyjä Johanna Pakkanen

me&i on ruotsalainen muotiyritys, joka valmistaa laadukkaita vaatteita naisille ja lapsille. Vaatteet ovat tuotettu Euroopassa eettisesti sekä ekologisesti ja niissä kaikissa on OEKO-TEX-merkintä, joka takaa tuotteissa olevan vain turvallisia kemikaaleja.

Messuilla on esillä mallit vaatteista, joihin saa tulla tutustumaan ja joita saa sovitella. Voit osallistua me&i-tuotepaketin arvontaan ja halutessasi voit myös varata kotikutsut itsellesi. Kaikki me&i-tuotteet näet www.meandi.fi ja henkilökohtaista palvelua saat facebook-ryhmässäni Johannan me&i-nurkka. Tervetuloa ryhmääni ja nähdään messuilla! 

https://www.facebook.com/groups/1327186024053778/


Rento-Utunen

Rento-Utusen toimialana on hieronta sekä kauneus, kosmetiikka ja muut terveystuotteet.

https://www.facebook.com/pages/category/Beauty--Cosmetic---Personal-Care/Rento-Utunen-403136863442438/


Koulutuskeskus Brahe

Koulutuskeskus Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutuskeskus koostuu Raahen ammattiopiston, Lybeckerin opiston sekä Ruukin maaseutuopiston yksiköistä. Koulutuksissamme on valittavana yli 100 eri perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Lisäksi tarjonnasta löytyvät työvoimakoulutukset. Tutustu koulutuksiin www.raahenedu.fi ja hae nyt, jatkuva haku on voimassa ympäri vuoden! 

Olemme myös tavattavissa Hyvinvointi- ja vapaa-ajanmessuilla, tervetuloa tutustumaan koulutustarjontaamme ja kysymään lisää!


Ruukin kansalaisopisto

Ruukin kansalaisopisto on messuilla mukana esittelemässä toimintaansa.


Liikenneturva

Tule jututtamaan Liikenneturvan kouluttajaa liikennesäännöistä, turvavarusteista ja muistakin pyöräilyyn liittyvistä kysymyksistä!

www.liikenneturva.fi


Siikajoen 4H-yhdistys

4H on valtakunnallinen, sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon järjestö. Siikajoen 4H-yhdistys tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista tekemistä. Järjestämme kerhoja, leirejä, retkiä ja kursseja. Nuori voi työllistyä kauttamme; kerhonohjaajana tai työpalvelun työntekijänä. Lisäksi tarjoamme nuorelle mahdollisuuden perustaa oman 4H-yrityksen. Lisäksi työpalvelumme kautta voi tilata nuoren auttamaan erilaisissa  kodin ja yrityksen töissä, kuten siivouksessa tai kevyissä pihatöissä.

https://siikajoki.4h.fi/


Siikajoen kunnankirjasto

Siikajoen kunnankirjasto on mukana messuilla esittelemässä eKirjastoaineistoaan. Tule osallistumaan myös kirja-arvontaan!


Vanhus- ja vammaisneuvosto

Vanhus- ja vammaisneuvosto esittäytyy omalla messupisteellään. Tule rohkeasti jututtamaan neuvoston jäseniä!

https://siikajoki.fi/vanhus-ja-vammaisneuvosto


Kannaway hampputuotteiden edustaja Jenni Tähtelä

Kannaway on maailmanlaajuinen yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Kannawayn tuotteet ovat luonnollisia, eivät synteettisiä ja ne hyödyntävät hampun kasvin ja sen uutetun öljyn puhtaita etuja.

Tervetuloa rohkeasti tutustumaan  hampun ihmeelliseen maailmaan!

Tutustu tuotteisiin Instagramissa @Healthybyjenny tai Facebookissa Elinvoimaa Hampusta -ryhmässä (mainitsethan nimeni liittyessäsi).

Kannaway.JPG


Siikajoen palokuntalaiset

Siikajoen palokuntalaiset tuovat messuille vuokrattavan paljun. Tule tutustumaan ja vuokraa vaikka heti!

palju1.png


Mitä sinulle kuuluu? -hanke

Mitä sinulle kuuluu? – Siikajoki, välittämisen ja vuorovaikutuksen yhteisö (2018-2020) on ESR-hanke, joka toimii Siikajoen kunnan alueella. Hanketoiminnalla vahvistetaan alueen moniammatillista yhteistyötä ja kehitetään palveluja, jotka tukevat asukkaiden hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Hankkeen päätoteuttaja on Raahen seurakunta ja osatoteuttajina Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Centria-ammattikorkeakoulu. Tule moikkaamaan meitä messupisteellä, tutustu toimintaamme, kerro toiveitasi ja osallistu ilmaiseen arvontaan!

www.mitasinullekuuluu.fi

Hankkeen logot -banneri.png


Raahen Psyyke ry

Raahen Psyyke ry on Raahen seudulla toimiva mielenterveysyhdistys. Yhdistys ylläpitää matalankynnyksen kohtaamispaikka Jäsentupaa Raahessa, lisäksi toimintaa järjestetään Ruukissa, Vihannin kaupunginosassa ja Pyhäjoella. Toiminta perustuu vertaisuuteen ja vapaaehtoisuuteen. 

Yhdistys järjestää monipuolista toimintaa. Jäsentuvalle kuka vain voi tulla viettämään aikaa, tapaamaan muita ihmisiä, lukemaan lehtiä, pelailemaan tai vaikkapa kahville. Lisäksi tuvalla on kaksi asiakastietokonetta. Ruukissa yhdistys järjestää toimintaa tiistaisin klo 11-14.45 Apilan tiloissa (entisen Siwan takapihalla). Apilan toiminta on kaikille avointa, joten tervetuloa tutustumaan! Toiminnasta Ruukissa vastaa ohjaaja Marjo Huotari puh. 044-0779960, marjo.huotari[a)raahenpsyyke.fi.

https://www.raahenpsyyke.fi/

Kahvittelu.jpg     Pelejä.jpg

 


Tulkaa Mukaan! -Hanke

Hanke tarjoaa tilaisuuksia kohdata ja viettää aikaa ulkomaalaistaustaisten ihmisten kanssa  yhdessä tekemisen myötä. Tulkaa mukaan! -kerhoissa tapaa kaikenikäisiä ja -maalaisia ihmisiä, kerhoissa on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Kielenä käytämme suomea.

Kerhojen tavoitteena on kasvattaa ymmärrystä ja kehittää sosiaalisia taitoja, kommunikoida ja laajentaa vuoropuhelua kulttuurien välillä, jolloin on mahdollista laajentaa käsityksiä toisista ja kehittää kanavia, joissa voisimme avata rakentavasti omia ennakkoluuloja toiselta toiselle. Hanke pyrkii kehittämään sosiaalista käytöstä, korjaamaan erimielisyyksiä, väärinkäsityksiä tai laajentamaan ymmärrystä kulttuurien välillä.

https://www.facebook.com/TulkaaMukaan/

 JakinHanke.jpg     PuutyotJakinHanke.jpg     MainostauluJaki.jpg


Nuojuan yrttitila

Nuojuan Yrttitilan hunajavaarilta löytyy elokuussa uuden sadon spesiaalihunajaa, joka on tuotettu puhtaan luonnon keskellä luonnonkasveista ja yrteistä. Inkivääri-, piparminttu- ja tyrnihunajat maustetaan aidoilla luomuraaka-aineilla. Luomumuorilta löytyvät voiteet ja tropit monen ongelman hoitoon.

Vahavoiteet2Nuojua.jpg     NuojuanHunajat.jpg     ArnikkivoideNuojua_0.jpg     NuojuanYrttitila.jpg


Siikajoen apteekki

Apteekin edustajat ovat paikalla esittelemässä apteekin palveluita ja tuotteita kuten työkenkinä hyväksi havaittuja Suecos -kenkiä. Tule hakemaan messupisteeltä alennuskuponkeja!


Ruukin Näyttämöyhdistys ry

https://www.facebook.com/RuukinNayttamoyhdistys/

RuukinNayttamo.JPG


Lysti liikkua! -hanke

Lysti Liikkua! –kehittämishankkeessa lisätään, vahvistetaan ja tuetaan varhaiskasvatusikäisten lasten liikkumista kokopäiväpedagogiikan mukaisesti. Hankkeessa toimii liikuntakasvattajana varhaiskasvatuksen opettaja Jenni Latvalehto. joka juurruttaa leikin ja liikkumisen lystiä aiempaa monipuolisemmin sisätiloissa, leikkipihoilla ja ympäröivässä luonnossa. Liikuntakasvattaja kiertää Siikajoen kunnan varhaiskasvatusyksiköitä, osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja on mukana järjestämässä maksutonta liikunnallista lapsiparkkitoimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt hankkeelle veikkausvoittovaroista valtionavustusta.

Olemme järjestämässä koko perheelle mukavaa liikunnallista tekemistä Hyvinvointi- ja vapaa-ajan messuilla!

LystiLiikkua2.jpg     lystiLiikkua1.jpg


Koikkela Kustannus & Koikkelasta kajahtaa

Koikkela Kustannus on Siikajokivarressa, Ruukissa toimiva pienkustantamo, joka tarjoaa laadukkaita, kotimaisia tuotteita: lumoavia lastenkirjoja, sielukkaita runokirjoja, koskettavia romaaneja sekä erilaisia, valloittavia postikortteja. Messupäivänä julkistetaan Koikkelan uusi, aikuisille suunnattu puuhakirja.

Tule tapaamaan messuille Koikkelan kirjailijoita ja ihanaa gekkoperhettä sekä tutustumaan Koikkelan tuotteisiin.

Lukeminen antaa siivet!

www.koikkela.fi
www.koikkelastakajahtaa.fi

Koikkela-Kustannuksen-tuotteita-1500_mini.jpg     kustantaja-koikkela-logo-tausta-transparent-mini.png     lukeminen-antaa-siivet-tekstin-lahella-pinkki-tausta.jpg


Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Pohjois-Pohjanmaan piiri

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Pohjois-Pohjanmaan piirin messupisteellä tietoa MLL:n toiminnasta, mm. perhekahvila-, perhekummi- ja mummi/vaaritoiminnasta. Lisäksi yhteistä ideointia siitä, olisiko Siikajoella mahdollisuuksia käynnistää oman paikallisyhdistyksen toimintaa uudelleen. Tule porisemaan, mitä toimintaa kaipaisit tai oletko itse kiinnostunut yhdistystoiminnasta? MLL on kaikille avoin ja sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. Tule mukaan! 

https://pohjois-pohjanmaa.mll.fi/

 


Karvakorvat työkavereina -hanke

Karvakorvat työkavereina -hanke on  viiden eläinavusteista toimintaa harjoittavan yrityksen yritysryhmähanke 1.11.2018 - 31.12.2020. Hankkeessa ovat mukana Hirnuva Hevonen (Vihanti), Kondis-Oulu Oy (Oulu), Ratsastusterapia P. Tuomivaara (Pattijoki), Ruskalaukka (Kuusamo) ja Turkan Ratsurinne (Oulu). Hankkeen tavoitteina on kehittää uusia luonto- ja eläinavusteisia palveluita sekä lisätä eläinavusteisen työskentelyn tunnetavuutta Pohjois-Suomessa. Hankkeessa mukana olevien yritysten henkilökuntaa on tavattavissa messuilla. Tietokoneen näytöltä näet videoita eläinavusteisesta työskentelystä. Terapiakoiraksi kouluttautuva Siiri (lapinporokoira Kuunkajon Suolammen Välke) on tavattavissa piha-alueella.

https://www.proagriaoulu.fi/fi/karvakorvat-tyokaverina/

https://www.facebook.com/karvakorvat.tyokavarina/

karvakorva.jpg     karvakorva2.jpg


Raahen Seudun Diabetesyhdistys ry

Raahen Seudun Diabetesyhdistys ry esittelee toimintaansa hyvinvointi- ja vapaa-ajan messuilla ja myy kotimaisia kiristämättämiä Karkelon sukkia.

Tervetuloa juttusille!

https://www.raahenseudundiabetesyhdistys.com/

diabetesyhdistys_kirppari.jpg


Siikajoen Kuitu

Meillä on oikeus täyden kaistan valokuituun - Hangosta Inariin. On aika rakentaa Suomi uudestaan liittymä kerrallaan. Tilaamalla valokuidun varmistat itsellesi ja yrityksellesi markkinoiden parhaan tietoliikenneyhteyden, häiriöttömän televisiokuvan sekä pääsyn kaikkiin tulevaisuuden palveluihin.

https://siikajoenkuitu.fi/

https://www.facebook.com/siikajoenkuitu/

meillä on oikeus.jpg


Nu Skin tuotteet/ Kaija Alatalo

Myynnissä messupisteellä tarkoin tutkitut, kasviuutteita sisältävät, PH-tasapainotetut, saippuattomat ihonhoitotuotteet ja Nu Colour-meikit sekä Karotenoidi Antioksidantti -mittausta patentoidulla BioPhotonic-skannerilla, hintaan 25€. Menetelmällä saadaan selville, onko soluilla riittävästi rakennusaineita ja suojaa vapaita happiradikaaleja, taudin aiheuttajia ja ympäristömyrkkyjä vastaan.

NuSkintuotteet.jpeg     Nuskin.jpeg


NeoLife -tuotteet/ Maire Kultala ja Juliaana Saukko

Maire Kultala ja Juliaana Saukko esittelevät messuilla NEOLIFE -tuotteita. Ravitsemusta ja hyvää oloa koko perheelle!

Neolife.jpg


Suunhoito/ Raahen Seudun Hyvinvointikuntayhtymä

RAS:n suuhygienistit ovat messuilla kertomassa suun hoidosta ja siihen tarvittavista välineistä sekä suunhoitotuotteista.

hammashuolto_0.jpg


Diabeteshoitajat

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän kaksi diabeteshoitajaa tulee messuille mittaamaan halukkailta verensokerin ja antamaan lyhyen ohjauksen tuloksen perusteella.(mittaus on maksuton)

Messupisteellä kerrotaan terveellisistä elämäntavoista sekä annetaan tietoa esim. kuntayhtymässä pidettävistä "terveelliset elämäntavat infotilaisuuksista".


Venewerstas Kauppinen

Venewerstas Kauppinen tuo messuille retki/kuntosoutuveneen sekä retkikanootin.

Soutaminen ja melonta ovat hyvää treeniä koko keholle, rentouttavaa mielelle ja hauska tapa pitää itsensä hyvässä kunnossa. Soutu ei katso ikää tai fyysisiä ominaisuuksia. Päätät itse miten haluat veneelläsi liikkua, rauhallisesti luonnosta ja vesistöstä nauttien tai määrätietoisesti kuntoillen. Valmistamamme laadukkaat puuveneet ja kanootit tarjoavat ekologisen vaihtoehdon soutu- ja melontaharrastukseen.

Vene.jpg     VeneKauppinen.jpg


Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on yli 4 100 pohjoispohjalaisen yrittäjän yrittäjyysverkosto, joka yhdessä tekemällä ja toimimalla luo elinvoimaa alueella ja koko Suomessa. Yrittäjät saavat järjestöltä mm. apuja sukupolvenvaihdokseen, yrityksen ostoon ja myyntiin. Vanhan yrityksen historia on hyvä alusta uudelle omistajalle. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Restartup -hanke edistää uudenlaista yrittäjyyttä edistävien toimintaympäristöjen ja palveluiden kehittämistä sekä tehostaa yritysneuvontapalveluita. Palvelun kautta yrittäjät saavat ensi käden tietoa mistä lähteä liikkeelle, kun yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos on ajankohtainen.


Digittää -hanke

DIGITTÄÄ -hanke on Meri-Pohjolan opistopiirin yhteishanke, jonka tarkoituksena on vahvistaa maakuntien asukkaiden perus- ja digitaitoja. Hanke toimii Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueilla.

Digittääkö? Neuvoja ja opastusta digilaitteiden, -ohjelmistojen ja -palveluiden käyttöön. Saat vinkkejä mm. älykännykän ja tabletin käyttöön. Voit oman digilaitteen mukaan. Tule ja kysy rohkeasti!

https://digittaa.net/