Valokuvakilpailu-banneri
Valokuvakilpailu

VALOKUVAKILPAILU SIIKAJOELLA -SÄÄNNÖT 

Aiheena        * Minun Siikajokeni*

Äänestysaika   äänestysaika on päättynyt 2.8.2021 klo 10

Valokuvista valitaan 30 kuvaa, joihin pääsee tutustumaan heinäkuun ajan myös Ruukin pääkirjastossa sekä kunnan Facebook-sivuilla sekä pitäjäpäivien toritapahtumassa kunnan teltalla.

Voittajakuvat julkistetaan to 12.8 klo 15.00. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tieto julkaistaan myös kunnan Facebook-sivuilla sekä Siikasanomissa.

Palkintoina:

  1. sija: 300€ lahjakortti kuvaus/kameratarvikkeisiin
  2. sija: JBL Charge -kaiutin ( arvo n. 100€ )
  3. sija: langattomat kuulokkeet ( arvo n. 50€ )

                     

Siikajoen kunta on kilpailun järjestäjä.

Kilpailuraati valitsee 30 kuvaa yleisöäänestykseen. Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Raati kokoontuu elokuun alussa päättämään palkintosijat yleisöäänestysten perusteella.

Raadissa Tuula Kuoppamäki, Tiina Hovi ja Hannu Ahosola

 

Säännöt

  • Kuvat ovat Siikajoen kunnan alueella otettuja, ja kuvaus paikka todennettavissa.
  • Osallistumalla kilpailuun annat Siikajoen kunnalle oikeuden julkaista ja käyttää kuvaasi Siikajoen kunnan viestintä- ja markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ilman erillistä korvausta. Sallit kuvan rajaamisen erilaisiin alustoihin sopivaksi.
  • Nimeä kuvat, ja halutessasi kerro kuvasta. Voit myös kirjoittaa kuvasta tarinan, jota Siikajoen kunta saa käyttää esim. Siikasanomissa tai muissa julkaisuissa.
  • Kuvaformaatti (.jpeg) ja kuvakoko vähintään 2MB, perus kuvamuokkaus on sallittua (kuvan laatua parantavat hienovaraiset muutokset, kuten kontrasti, valotus, rajaus. Ei taidekuvia tai kuvamanipulaatiota). Kuvissa ei saa olla vesileimoja.
  • Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvan ottamiseen ja julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien sääntöjen mukaiseen julkaisemiseen, eikä kuva loukkaa muiden oikeuksia.  Alaikäisten lasten kuvat täytyy hyväksyttää huoltajalla.
  • Siikajoen kunta ei luovuta kuvia eteenpäin kolmansille osapuolille. Tekijänoikeus säilyy kuvaajalla.                                   
  • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään kolmella (3) kuvalla. Osallistumalla kilpailuun osallistujan katsotaan hyväksyneen kilpailun säännöt ja katsovan ne itseään sitoviksi.

 

Kaikissa kuvalähetyksissä on oltava:

* Kuvan nimi, kuvan kuvauspaikka, kuvaajan nimi ja yhteystiedot.*        

Voit halutessasi antaa myös nimimerkin, jota voidaan käyttää kuvien julkaisussa kuvaajan nimen sijasta.        

Lähetä kuvat sähköpostilla osoitteeseen: valokuvakilpailu [at] siikajoki.fi

 

Tietosuoja  

Kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja säilytetään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kuvien julkaisun yhteydessä julkaistaan kuvaajan nimi tai kuvaajan niin halutessa nimimerkki. Siikajoen kunta on rekisterin pitäjä ja ei luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. Lisätietoja tietosuojasta: www.siikajoki.fi/tietosuoja