DigiTyy-hanke

DigiTyy – DIGIturvallinen Työkulttuuri ja Ympäristö -hanke on Kalajoen kaupungin sekä 18 muun hakijaorganisaation yhteishanke digitaalisen turvallisuuden prosessien ja hallintamallien kehittämiseksi. Digitaalisen turvallisuuden viitekehys pitää sisällään tietosuojan, tietoturvallisuuden, toiminnan jatkuvuuden hallinnan ja varautumisen sekä riskien hallinnan. Digiturvaryhmän tarkoituksena on edistää yhteistyön avulla kuntien ja kuntayhtymien lakisääteisiä velvollisuuksia digitaalisen turvallisuuden osalta. Hanketta rahoittaa valtiovarainministeriö.

Tavoitteena on kehittää osallistujien digitaaliseen yleiseen turvallisuuteen liittyviä prosesseja ja hallintaa, käynnistää alueellinen digiturvaryhmä ja parantaa digiturvallista työkulttuuria.

Hankkeen nimi: DigiTyy-hanke / DIGIturvallinen Työkulttuuri ja Ympäristö
Toteutusaika: 2021 - 2023
Hankebudjetti: 643 100 €
Hankkeen pääomistaja: Kalajoen kaupunki
Mukana olevat organisaatiot: Kalajoki, Joki ICT, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU, Kannonkoski, Kempele, Kivijärvi, Koulutuskeskus Brahe, Kärsämäki, Liminka, Muhos, Nivala, Oulainen, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Perusturvaliikelaitos Saarikka, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Raahe, Siikajoki, Ylivieska