Kangaspuut
Siikajoki-opisto

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Siikajoki-opiston kursseille alkaa ma 12.8.2024.

Ilmoittautuminen on aina sitova.

Pyydämme ilmoittautumaan ensisijaisesti:

  1. Siikajoki-opiston ilmoittautumislinkin kautta. Netti-ilmoittautuminen toimii ympäri vuorokauden viikon kaikkina päivinä.
  2. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua soittamalla opiston toimistoon p. 040 3156 230. Huomioithan, että etenkin ilmoittautumisen alkupäivinä puhelinpalvelussa voi olla ruuhkaa.

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli ryhmä on täynnä, etusijalla ryhmiin ovat henkilöt, jotka ovat ilmoittautuneet kurssille ennakkoon ja saaneet varsinaisen paikan tai varasijan. Tällaisissa tapauksissa opettaja ei voi ottaa ryhmään opiskelijoita, jotka tulevat paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. 

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua viimeistään 5 vrk ennen kurssin alkamista. Päätös kurssin aloittamisesta tai perumisesta tehdään ilmoittautuneiden perusteella. Kursseilla ei ole mahdollisuutta maksuttomaan tutustumiskäyntiin.

Opinto-opas jaetaan siikajokisiin kotitalouksiin elokuun ensimmäisellä viikolla.

Ohjelmaan voit tutustua ennakkoon myös ilmoittautumislinkin kautta.
 


KURSSIEN TOTEUTUMINEN JA TIEDOTUS

Kurssi toteutetaan, mikäli kurssilla on vähintään 7 ilmoittautunutta. Joillakin erityiskursseilla opiskelijoiden minimimäärä saattaa vaihdella. 

Emme lähetä erillistä vahvistusta kurssin alkamisesta ennen kurssia. Opistosta otetaan yhteyttä ainoastaan, mikäli kurssi peruuntuu, tulee jokin muutos tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseihin liittyvistä muutoksista ilmoitamme pääsääntöisesti tekstiviestillä. Tästä syystä on tärkeää, että ilmoitat puhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.


TOIMINNASTA TIEDOTTAMINEN

Opiston toiminnasta, kursseista, opinto-ohjelmaan tulevista mahdollisista muutoksista ja uusista kursseista ilmoitamme nettisivuillamme, facebookissa sekä kuntatiedotteessa.


TODISTUKSET

Opetukseen osallistuneet saavat pyynnöstä todistuksen. Kurssitodistus kuluvan työvuoden ajalta on ilmainen, aiemmista opinnoista se maksaa 20€ / todistus.


PALAUTE

Voit antaa palautetta opiston toiminnasta sähköpostitse osoitteella kansalaisopisto [at] siikajoki.fi (kansalaisopisto[at]siikajoki[dot]fi)


MUUALLA VERKOSSA

Siikajoki-opisto Facebookissa: facebook.com/siikajokiopisto/

Kansalaisopisto: kansalaisopistot.fi

Kansalaisopistojen liitto: kansalaisopistojenliitto.fi


 

 


Ilmoittaudu.jpg


Opinto-ohjelman kansikuva, oppilastöitä

Yhteystiedot

Osoite 
Siikajoki-opisto 
Virastotie 5 A 
92400 Ruukki

Puhelin, toimisto 
040 3156 230

Sähköposti                                   
kansalaisopisto [at] siikajoki.fi

Puhelin, rehtori                           
040 3156 250


SIIKAJOKI-OPISTON TYÖ- JA LOMA-AJAT

Syyslukukausi

9.9.-24.11.2024

Kevätlukukausi

7.1. - 5.5.2025

Loma-ajat

Syysloma viikolla 43 (21.-27.10.2024) 
Hiihtoloma viikolla 10 (3.-9.3.2025) 
Pääsiäisloma 18.-21.4.2025

Loma-aikoina tai arkipyhinä ei ole opetusta, ellei niistä erikseen ole mainintaa opinto-ohjelmassa tai sovittu opettajan kanssa.