Liikunnan edistämisen vuosikello

Liikunnan edistämiseksi Siikajoen kunnassa on laadittu liikunnan edistämisen vuosikello. Vuosikello edistää liikkumisen suunnitelmallisuutta sekä helpottaa erilaisten kunnan ja yhteistyökumppaneiden järjestämien liikunnallisten toimien ja tapahtumien löytämistä yhdestä ja samasta paikasta. Lisäksi tieto on kaikkien helposti saatavilla. Näin osallistuminen toimintoihin myös helpottuu, kun tiedossa on etukäteen kuukausittain järjestettävät erilaiset liikunnalliset toiminnot ja suositukset

Vuosikello sisältää monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, joista osa on jo vakiinnuttanut paikkansa kunnan tapahtumakalenterissa. Vuosikellosta löytyy eri lajien puulaakiturnaukset, yleisiä liikuntavuoroja ja liikuntakampanjoita sekä erilaisia liikuntamuotoja, joita kunnassa suositellaan hyödynnettäväksi tiettynä vuoden aikana ja kuukautena. Näistä esimerkkeinä suunnistus sekä luontoliikunta.

Tarkemmat tiedot tulevista liikuntatapahtumista ja -tempauksista sekä liikunnallisista lajisuosituksista löydät Liikuntatoimen ajankohtaista-välilehden alta ja facebookista Siikajoen liikuntatoimi & virkistysalueet-sivulta sekä tietysti Kuntatiedotteesta. Otathan Sinäkin liikunnan osaksi elämääsi.

 

Liikunnan edistämisen vuosikello oli yksi Lysti liikkua kaiken ikää-hankkeen tavoitteita.