Vapaat tontit

Tervetuloa Siikajoelle asumaan palveluiden äärelle turvallisesti ja väljästi. Rakennuspaikkoja on jokaisella kylällä, myös meren rannalla. Kunnan tontteja voi varata ilman hakuaikoja. Meiltä voit tiedustella myös yksityisten tontteja! Täällä asut sekä työskentelet lähellä luontoa, kahden kaupungin välissä, joen ja meren äärellä. Meillä panostetaan tulevaisuuteen ja uskotaan yrittäjyyteen. Siikajoki tarjoaa alati uusia elämyksiä!

Kunnalla on vapaita tontteja Paavolassa, Revonlahdella, Ruukissa ja Siikajoenkylällä sekä Tauvon asemakaava-alueella. Vapaa-ajan tontteja on Siikajoenkylällä ja Tauvossa. Yksittäisiä rakennuspaikkoja on asemakaavojen ulkopuolella. 

Vapaat tontit

Siikajoen kunnan vapaat tontit löydät kunnan tonttipörssistä, jossa on:

  • tarkemmat tonttikohtaiset pinta-alatiedot
  • rakennusoikeudet
  • myynti- ja vuokraushinnat

Tonttipörssissä voit jättää tontista varaushakemuksen täyttämällä sähköisen tontinvarauslomakkeen.

Lomarakennus- ja vapaa-ajan tontit

Vapaat rakennuspaikat ja maankäytön suunnitelmat

Kunnalla on asemakaavojen ulkopuolella muutama vapaa rakennuspaikka. Voit myös tutustua uusiin asemakaavoitettaviin alueisiin ja tehdä alustavia tontinvarauksia maankäyttöluonnosten pohjalta. 

Ruukki, Koivukangas - Lode

Koivukankaan ja Lodenkankaan alue sijaitsevat lähellä Ruukin kylän keskustaa. Rakennuspaikat ovat väljiä ja antavat mahdollisuuden erilaisille harrastuksille. Koivukankaalla on vapaana vielä yksi hehtaarin suuruinen rakennuspaikka. Lodentiellä on yksi n. 3000m2 suuruinen rakennuspaikka.

Ruukki, Koivukangas-Lode rakennuspaikat 

Paavola, Lukkarinpuisto ja Aurinkosaari

Paavolassa Lukkarinpuiston alueelle on kaavailtu kaavamuutosta, jossa Paavolan seurakuntatalon ja palveluasuntojen väliselle alueelle mahdollistetaan rakentaminen. Alueelle on tulossa kolme omakotitalon tonttia ja rivitalotontteja.

Aurinkosaari sijaitsee Siikajoella, Paavolan kylässä. Paavolassa tulevaisuus näyttää erinomaiselta, sillä sinne valmistui uusi koulukeskus vuonna 2023. Koulukeskuksessa sijaitsevat: kyläkoulu, päiväkoti ja kirjasto.

Paavola, Lukkarinpuisto ja Aurinkosaari, rakennuspaikat

Linkit

Tonttipörssi

Yksityisten kiinteistö- ja tonttipörssi

Rakentaminen

Vesi- jä viemäriliittymät

Lisätietoa sähköverkostosta

Ympäristönsuojelu

Jätehuolto ja kierrätys

Jokilaaksojen pelastuslaitos

Lupapiste-logo-rgb-xs.jpg

 

Yhteystiedot

Siikajoen kunta
Virastotie 5A, 92400 RUUKKI
etunimi.sukunimi [at] siikajoki.fi

Kunnanjohtaja
Pertti Severinkangas, puh 040 3156 200
Maanmittausinsinööri
Merja Ojanperä, puh 040 3156 234