Siikajoki – merenmakuinen joenvarsikunta
Matkailu

Tervetuloa Siikajoelle!

Siikajoki on merenmakuinen joenvarsikunta, ainutlaatuisia suomaisemia unohtamatta. Siikajoki tarjoaa matkailijalle monia upeita paikkoja luonnon helmassa, maaseudun rauhassa.

Siikajoki on pitkä kunta, joka pitää sisällään kylien helminauhan. Joka kylällä on virkistysalueita, joissa matkailijan sielu lepää. Monet kohteet on kunnostettu talkootyöllä, sillä täällä maaseudulla talkoohenki sekä yhteisöllisyys ovat vielä voimissaan.

Hangasnevan luontopolku on ainutlaatuinen elämys, joka pitää itse kokea. Turvesuolle rakennettu retkeilyreitti tarjoaa matkaajalle parasta antiaan. Ruukissa sijaitsevalla Hietamaalla pääsee harjoittamaan monia eri lajeja tai sitten voi vain nauttia luonnosta ja sen suomasta rauhasta. Tauvoa voi kutsua Siikajoen salaiseksi helmeksi, joka pitää sisällään hienon hiekkarannan sekä rauhoittavan näkymän, sinne on päästävä. Koko perheen kesänviettopaikkana toimii erinomaisesti Varessäikkä.

Majoittua voit mukavasti Törmälän Tilalla, joka sijaitsee Siikajoenkylällä. Kauniissa maaseudun kulttuuriympäristössä on tilaa suurille ajatuksille. Kesäisin Pökkylän Punanen Tupa tarjoaa majoituspalveluita romanttisessa maalaismaisemassa. Kasitien varressa Neste Revonlahti tarjoaa mökki- sekä motellimajoitusta ympäri vuoden. Siikajoella painat pääsi tyynylle turvallisessa sekä rauhallisessa ympäristössä!

Siikajoenkylällä sijaitsee golfaajien paratiisi. Pelikausi alkaa aikaisin keväällä ja päättyy myöhään syksyllä. Valkeiden kesäöiden ansiosta voi kesä–heinäkuussa pelata läpi yön. Lisätietoa löydät Raahentienoon Golf Ry:n kotisivuilta.

Siikajoki tarjoaa alati uusia elämyksiä. Tule ja ihastu!