Tenavien tempaus
Nuoriso

Siikajoen nuorisopalvelut

Tavoitteenamme on nuorten elinolojen parantaminen, kasvun tukeminen, osallisuuden edistäminen, sekä luoda edellytykset kansalaistaidoille.

Toimintamuotomme ovat nuorten kohtaaminen, osallisuus, nuorisotiedotus, ennalta ehkäisevätyö (päihdekasvatus, mediakasvatus, sosiaalinen vahvistaminen) nuorisotilatoiminta, kulttuurinen ja liikunnallinen nuorisotyö, nuorisotyö kouluilla sekä muut yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävät toiminnat.

Siikajoen nuortentalo Ruorin löydät myös verkosta; discordista, instagramista, facebookista, tiktokista, snapchatistä. Otappa seurantaan, niin saat tiedot nuorisotoimen tapahtumista reaaliaikaisesti.

"Elämme poikkeuksellista aikaa, emmekä voi vielä kohdata, siten niin kuin olemme tottuneet. Me nuorisotyöntekijät olemme läsnä nuorille kuitenkin somen/whatsappin kautta, joten elä epäröi laittaa viestiä jos on jotain mielenpäällä tai haluat jutella. Nuorisotoimi on kehittänyt nuorisotyötä tähän hetkeen sopivammaksi ja järjestämme monenmoista vapaa-ajan toimintaa lapsille ja nuorille. Kurkkaa ajankohtaista- osio, josta löydät päivitetyt tiedot toiminnoista. Tämän hetkinen aika on myös varmasti usealle meistä kuormittavaa iästä riippumatta. Muistetaan olla itselle armollisia ja muistetaan niistä voimavaroja lisäävistä asioista. Oli se sitten kävelyä, valokuvausta, musiikin kuuntelua, maalaamista, kehonhuolta, lukemista tai jotain aivan muuta. Ja jotta voisimme tuottaa melekkäitä palveluja teille nuorille, niin toivomme myös teiltä nuorilta ajatuksia ja toiveita siitä minkälaisia toimintoja te toivoisitte tällä hetkellä vapaa-ajalle. Siispä, laitappa viestiä."

Yhteystiedot

Nuoriso-ohjaaja
Elina Matkaselkä 
p. 040 3156 255
elina.matkaselka(a)siikajoki.fi

Facebook:
Siikajoen Nuoriso-ohjaaja Elina
Siikajoen Nuortentalo Ruori

Insta:
Siikajoennuorisotoimi_ellu
nuortentaloruori

tiktok:
nuortentaloruori

snäpchat:
Nuortentalo Ruori

Discord:
Siikajoen nuorisotoimi#5758

Käyntiosoite; 
Nuortentalo Ruori
Pekkalantie 11
92400 Ruukki

Postiosoite 
Siikajoen Kunta/nuorisotoimi
Virastotie 5A
92400 Ruukki