kätevä
Työllistämispalvelut

Työttömille työnhakijoille on tarjolla erilaisia palveluita, joita voi käyttää polkuna takaisin työelämään.

Työnhaku tulee aloittaa ilmoittautumalla työttömäksi työnhakijakasi TE-toimistoon. TE-palveluiden internetsivuilla on paljon tietoa ja sähköinen asiointi sekä työnhakijoille että työnantajille. Sivulta löytyy myös palveluun ilmoitetut avoimet työpaikat. Siikajoella avoimena olevat työpaikat löydät täältä: TE-palveluiden sivuille.

Siikajoen kunnassa toimii työllisyyskoordinaattori, joka auttaa työnhakijoita työhön ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Työllisyyskoordinaattori auttaa myös työnantajia.

Työllisyyskoordinaattori
Veera Karvonen
p. 040 3156 220

veera.karvonen
(at)siikajoki.fi

Kunnan työpajatoiminta

Siikajoen kunnassa on neljä työpajaa, joissa asiakkaat voivat olla kuntouttavassa työtoiminnassa tai työkokeilussa. Pajatoiminnan tarkoitus on tarjota mielekästä toimintaa asiakkaille osana jokaisen yksilöllistä työllistymissuunnitelmaa. Pajojen henkilökunta auttaa heitä sijoittumaan työmarkkinoille tai koulutukseen. Asiakkaat ohjautuvat toimintaan pääasiassa TE-toimiston ja aikuissosiaalityön tai työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun ohjaamina. Työpajoilla on erilaisia toimintoja, joihin asiakas sijoittuu oman mielenkiinnon ja laaditun sopimuksen mukaisesti.

Työpaja Kätevä
Heleena Piippo
pajaohjaaja
p. 040 3156 209
heleena.piippo(at)siikajoki.fi

Toimintapaja Etevä
Kimmo Tauriainen
pajaohjaaja
p. 040 3156 481
kimmo.tauriainen(at)siikajoki.fi

Työpaja Liikkuva
Jyrki Raatikainen
Puistotyönjohtaja
p. 040 3156 492

jyrki.raatikainen(at)siikajoki.fi

Satelliitti Nuorten työpaja
Työvalmentaja
p. 040 3156 256